Sjukdomstider

Återigen har det varit lite torka här på bloggen, men det har sina förklaringar. Jag har varit dålig igen, de där jäkla bihålorna som bråkar med mig, de ger sig aldrig! Igår låg jag i sängen hela dagen och fick ont i huvudet så fort jag satte mig upp. Däremot kom jag iväg och storhandlade med Pellan efter att jag hämtat henne på förskolan. Idag är det dock VAB av en astmatisk unge. Tur i oturen att det kom nu och inte i helgen då det är dags för barnkalas och festligheter. Det är en förväntansfull tjej som går här och frågar ”är det mitt kalas idag?”… Hon har bjudit fyra kompisar, och alla kommer hit vilket innebär att Pellan är väldigt lycklig :)

Nu ligger hon här bredvid mig och ser på massor utav skumma videos på YouTube vilka går ut på att någon öppnar Kinderägg. Haha, jag kan inte förstå hur fascinerande det kan vara!

SONY DSCÅ andra sidan, är en så här glad då en får sitta i ett bollhav, då kanske det förklarar varför det är så spännande med Kinderägg ;)

Nu får jag inte skriva mer då min närhetstörstande dotter vill hålla mig i handen. ♥

Hoppas ni är piggare än oss och får en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *