Barnens boktips

Skärmavbild 2015-02-16 kl. 11.02.47

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Vi är en bokälskande familj, helt klart. Ända sedan Pellan varit väldigt liten så har hon gillat att bläddra i böcker, och jag kan nog säga att hon aldrig någonsin har bläddrat så att en bok har gått sönder.

Den 25/2 startar bokrean, men redan nu kan en reservera sina favoriter på Adlibris. Jag har här ovan listat några utav Pellans favoriter, som dessutom kommer att finnas på rean :)

2 reaktioner på “Barnens boktips

  1. vila är det ända jag gjort sedan nov, börjar bli ganska less på det nu faktiskt. Det är tråkigt och gå hemma själv och inte kunna göra något för foglossning eller svullna händer/fötter… så jag ser gärna bebis kommer, är hellre vaken på grund av en bebis än halsbränna och foglossning :)

    1. Jag vet precis känslan..hade foglossning redan i vecka 10, så det där med att vila är jag väl bekant med :) Och visst är det bättre med bebis än foglossning, alla gånger! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *