Dagens boktips

Vi har skaffat oss en ny, trevlig vana. I den ingår ett besök på biblioteket varifrån vi lånar med oss en hög med böcker. Inte för att vi inte har några böcker hemma, men för att det är kul att få lite ombyte och kanske hitta nya favoriter. En ny favorit (för mig, inte för Pellan) är den här boken:

tank-omJag älskar att läsa böcker som är skriva på rim, vilket den här är. Sedan tidigare är Lena Sjöberg en favoritförfattare, men denna bok var något utöver det vanliga. Det var en vacker bok som jag berördes mycket utav. Jag har förstått att det inte bara är jag som gillar den här boken, för Lena Sjöberg har fått både Elsa Beskow-plaketten och Augustnominerats.

Skärmavbild 2015-02-19 kl. 10.05.27

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *