Helg, ljuva helg

Först och främst, grattis på Alla Hjärtans Dag!

Idag har varit en väldigt lugn dag. Väcktes utav flera pussar över ansiktet, ungefär vid halv åtta. Mysigare uppvak får en leta efter :) ”Jag pussade dig jättemycket, mamma, därför jag ville du skulle vakna!”. För det mesta är det en vansinnigt trotsig tjej vi har här hemma, men på morgonen är hon riktigt go – kanske för att hon inte än kommit på att hon ”ska” bestämma allt själv och konstant säga emot oss.. Vi får helt enkelt njuta så länge som möjligt.

Efter lunch så gick vi en promenad genom Slottsskogen för att så småningom anlända till Sjöfartsmuseet. Jag som älskar allt vad båtar och fartyg heter; skulle kunna gå runt där i flera timmar. Också kul att de har en modell utav ett systerfartyg till den båten jag jobbat på, lite nostalgiskt.

(null)
Vi hittade Doris ;)

Hoppas ni haft en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *