Jag älskar kaffe

Idag känner jag mig som en zombie, inte speciellt mycket sömn inatt och upp tidigt för att lämna Pellan. Är inne på min andra kopp kaffe nu och håller tummarna för att det kommer att göra susen. Tänk så tråkigt det vore att inte få dricka kaffe på morgonen, det är ju lite det som är det bästa att starta dagen med. Jag minns då jag hade magsår och varken fick dricka kolsyrat eller kaffe, och heller inte snusa – det var en tråkig period utav mitt liv ;)

Igår var jag som sagt på en anställningsintervju, så nu är det bara att hålla tummarna. Jag kände mig nöjd efteråt och övertygad om att jag gjorde mitt allra bästa, nu blir det spännande att se ifall min känsla överensstämmer med verkligheten. Oavsett hur det blir, så måste jag tacka vänner och familj som peppar mig i mitt arbetssökande. Ni hjälper mig att förstå att jag duger som jag är och peppar mig till att inte ge upp. All kärlek till er ♥ Det hade såklart varit skönt att få ett jobb nu, men håller det inte den här gången så kommer jag att ta nya tag och fortsätta mitt sökande :)

Innan intervjun igår så blev jag klart med ett virkprojekt, alltid lika skönt! Jag har som mål att försöka göra slut på mitt garnlager, så både filten och hittepåfiguren är gjorda enbart utav mina restgarner.

2015-02-16 13.45.19Lite nöjd är jag allt :)

Önskar er alla en fin dag!

6 reaktioner på “Jag älskar kaffe

 1. Här har du en till som ÄLSKAR kaffe
  och jag är redan inne på dagens 3 (!?) kopp !
  Jag vet inte vad det är med mig,
  men jag är så trött på morgnarna just nu att jag knappt tar mig ur sängen !!

  Spännande med jobbintervjun !
  Jag håller tummar och tår för dig :)
  Kram

 2. Håller tummarna för att du får jobbet!!! PEPP OCH TAGG OCH HEJA! Och filten – _SÅ_ fin… Så pass att jag undrar om det eventuellt går att beställa en med namn invirkat? :)

  1. Tack snälla du! <3 Jag kan absolut ta emot en beställning på en filt lite längre fram i tiden, först har jag en HÖG med andra projekt som bara ligger ofärdiga ;) Så länge kan du ju fundera på vilka färger du vill ha i den :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *