PMS

Vanligtvis så brukar jag inte ha några speciella symtom innan mens, iallafall inte mer än lite ömma bröst och svullen mage. De här dagarna har jag däremot känt det som att jag har haft ett inneboende, ganska lynnigt monster. Fy tusan sådana humörsvängningar jag har haft, ena stunden jätteglad, andra stunden jääääkligt irriterad. Har nog inte längtat så mycket efter mensen som jag gör nu. Eller, när den väl kommer så ligger jag i kramper, men när den är över sen, då blir jag en helt annan människa. Nu har jag varit sur, för sur för mitt eget bästa. Det kan bara bli bättre!

Jag vågar inte sätta upp några mål för dagen eftersom jag ändå inte riktigt kan lita på mig själv just nu. Det får med andra ord bli lite som det blir :)

Hoppas ni är nöjdare med er själva än vad jag är ;)

SONY DSCLängtar till landet ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *