Flodhästen

Ni som har träffat mig vet att jag inte direkt går runt med en kraftig kroppshydda, men trots detta så känner jag precis motsatsen då jag är på mina balettlektioner. Det där med att vara smidig och graciös har aldrig varit min starka sida, jag minns att mamma skrattade åt (med) mig när jag var yngre eftersom att jag var så klumpig. Tack mamma ;) ♥
Igår tränade vi hopp på lektionen, vilka ser väldigt lätta ut då vår lärare gör dem. Själva upphoppet är inget större problem, däremot landningen, herre min je. Behöver nog bara säga att det är tur att vi inte dansar på glasgolv.
Trots detta, så är det så fantastiskt roligt med balett, varför har jag inte provat det tidigare?! Och även om en inte är så graciös, så kan en väl åtminstone få inbilla sig det under den timmen som lektionen pågår? ;)

Lite träningsvärk i kroppen idag, och ett par ögon som hade mått bäst av 24 timmars vila eller ett par tejpbitar – något som ska botas med en lättare promenad i solskenet.

SONY DSC

Bjuder idag på en badbild från i somras, bara för att jag älskar den och sommaren så mycket ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *