Frånvarande

Hej på er, jag inser nu att jag har haft alldeles för mycket att tänka på och glömt bort att blogga. Men nu har jag rast från jobbet och tänkte skriva en liten uppdatering.

Och ja, ni hörde rätt, jag har ett jobb nu! :) I måndags eftermiddag så fick jag ett samtal med en fråga ifall jag kunde börja jobba dagen därpå – alltså igår. Och såklart jag kunde det! Spännande med något nytt, men korvstoppning i hjärnan av allt nytt jag ska lära mig. 

För övrigt så hade vi en fin helg med brorsan på besök, mys i fredags, dans för Pellan i lördags och sedan lite hemmafest dit jag tog med mig brorsan. Var lite trött i söndags men tog med mig barnet ut och lät henne ta sin första cykeltur för året. Det var dock kallt, så vi hamnade på ett café i Slottsskogen istället :)

Kommer upp lite bilder senare när jag är hemma igen. Har fotat våren, den är här nu!

Ha en fin dag!En tjej som är glad över att morbror kommit på besök :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *