Flyttstädning förenklar i Stockholm

De flesta som flyttar har inte all tid i världen. Så för att hinna med både packning, flytt och flyttstädning från Stockholm kan man hyra in städhjälp.

Det var inte första gången Anna-Lena skulle flytta men det hjälpte inte. Alltid lika stressigt. Den här gången hade hon vetat om flytten i månader och ändå blev det så här. Tiden bara for iväg. Precis innan hon skulle flytta fick hon dessutom en befordran, vilket var kul men tog mycket tid.

Nu hade hon en fullspäckad vecka och till helgen var det flytt. Hon hade bokat en flyttfirma till lördagen så fredagskvällen skulle bli en packkväll. Söndagen var hon bjuden på dop för bästa kompisens bäbis och på måndag skulle hon jobba. Så när skulle hon städa? Skulle hon boka av dopet eller ta ledigt från jobbet?

Flyttstädning en självklarhet

Inget av de alternativen var acceptabelt så hon satte sig vid datorn och googlade på flyttstädning i Stockholm. Lyckligtvis hittade hon en städfirma som kunde ta sig an jobbet trots att det skulle bli en söndag. Anna-Lenas mamma skulle låsa upp för städbolaget och när de var klara skulle de lämna nyckeln hos hyresvärden på måndagen.

Hon hade fasat för fredagen med allt packande men väl hemma hittade hon bästa kompisarna och sin mamma. Alla var igång med att lägga ner hennes ägodelar i lådor. Tidigare hade hennes mamma tagit sig an förrådet och städat balkongen. Något städbolag inte brukade göra. Det ringde på dörren och utanför stod ett pizzabud. De hade verkligen tänkt på allt.