Kontorsstäd i Stockholm bidrar till trivsel och bättre resultat

Regelbunden städning av kontoret är bra både för medarbetare och besökare. Det bästa är att ta hjälp av en städfirma specialiserad på kontorsstäd i Stockholm.

Ett rent kontor motverkar inte bara allergier och sjukdom, det bidrar även till trivsel, kreativitet och bättre försäljningsresultat. Men att låta medarbetarna själva sköta städningen är inte någon bra idé då det ofta leder till motsättningar och bråk. Anställda ska först och främst utföra de arbetsuppgifter som de är bäst på och som de anställdes för.

I stället ska man anlita en städfirma som är specialiserad på kontorsstädning. Det vanliga är att man prenumererar löpande på kontorsstäd. Då hinner man i regel inte ens uppleva att kontoret blir smutsigt. Hur ofta man vill ha städat bestämmer man själv men vanligt är en gång i veckan. Men är man många på kontoret kan det behövas daglig städning.

Kontorsstäd anpassad efter företagets behov

Har man ett företag och vill ha hjälp med kontorsstädning i Stockholm ska man börja med att ta in kostnadsförslag från några olika städföretag. En seriös städfirma erbjuder kontorsstädning som är helt anpassad efter arbetsplatsens lokaler. För att kunna bedöma städningens omfattning och kostnad kommer firman även ut på ett kostnadsfritt besök.

På så vis får man möjlighet att ställa frågor och att bilda sig en uppfattning om städföretaget. Men innan man tecknar ett städavtal måste man ta referenser och även kontrollera dessa. Det räcker inte att mejla utan man måste ringa upp referenserna och ställa frågor om städningen och städföretaget.