Noggrann trappstädning i Göteborg till trevnad för alla

Äger du en fastighet och vill hålla det behagligt och bra för dina hyresgäster? Då är det många saker man ska tänka på. En av sakerna är: vem sköter trappstädningen hos er i Göteborg?

Ordning och reda, pengar på fredag, eller hur är det nu? Nej, men ordning och reda ska man ha. Det kanske inte blir några pengar varenda fredag, men vad gör det när man har nöjda hyresgäster. Lägenheten är ett ständigt utsatt utrymme, människor går ut och in där flera gånger dagligen. Man kan ju bara gissa hur mycket grus och smuts de drar med sig in. Såklart är det inget man bara kan låta vara. Men med hjälp av städningen i trapphuset kommer allt att gå snabbt och smidigt. Även om man går igenom trapphuset på mindre än en minut ska det vara fint och rent att gå igenom där.

Vem sköter trappstädningen hos er?

Alla lägger upp det på olika vis. För en del låter de boende sköta trappstädningen. Givetvis mot exempelvis avdrag på hyran. Medan andra tar in företag som sköter er städning av trapphus i Göteborg. Båda alternativen funkar, men med alternativ två så vet man att det görs noggrant. Man vet också att de har rätt redskap och får bort allt. Det blir en hel del bakterier på handtag, hissknappar, om det finns, det behövs rengöras med rätt medel för att få bort det. Det finns flera fördelar med att ta hjälp av ett företag.

Publicerat den
Kategoriserat som Städ