Tips på hur man anlitar kontorsstädning i Stockholm

Har ni precis flyttat in i nya fräscha lokaler i Stockholm och behöver hjälp med kontorsstädning? Här kommer några tips på hur man väljer rätt städfirma.

Ett ofräscht kontor kan skrämma bort både medarbetare och kunder och därför är det viktigt med regelbunden kontorsstädning. Det finns flera städföretag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. Men det gäller att se upp då det tyvärr inte är alla som är seriösa. Ska man anlita kontorsstädning måste man vara noga och kontrollera så att det företag man tänker skriva avtal med verkligen är certifierat. Ett företag som är certifierat följer de av branschen uppsatta regler då det gäller miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Med det menas att företaget har fast anställd personal som har avtalsenliga löner. Medarbetarna är också utbildade i lokalvård och materialvård. Dessutom använder sig företaget av miljövänliga rengöringsprodukter samt sorterar och återvinner allt avfall.

Det finns städföretag som lämnar garanti på kontorsstädningen

När man anlitar kontorsstädning i Stockholm kan det vara bra att ta in offerter från mer än ett företag och jämföra priser och villkor. Ett seriöst städföretag lämnar alltid garanti på städningen och rättar snabbt till det som blivit fel. Givetvis har städföretaget också en försäkring som täcker eventuella skador som uppkommer vid städningen. Bäst är att också träffa en representant från städföretaget eftersom det då blir enklare att bedöma om företaget verkar seriöst. Fast man kan också be om referenser från några olika kunder. Ett städföretag med flera kunder visar på ett bra och pålitligt städföretag.