Kontorsstädning i Stockholm – hitta bästa städfirman

Är du ett företag som är i behov av kontorsstädning i Stockholm? Letar du efter en städfirma som passar för dig och ditt företag? Då kan du få några tips som hjälper dig att hitta rätt.

Antingen du representerar ett nystartat företag eller ett som funnits länge, så kan du plötsligt se dig själv på marknaden för de som söker en städfirma gällande kontorsstädning. Och det kanske kan vara knepigare än du först tror, att hitta någon som du tycker är bäst.
Kanske kommer du gå på både en och två minor under ditt sökande. Och kanske är det inte egentligen städfirmorna som är fel eller gör fel. Det kan faktiskt vara du som är otydlig med vad du söker. Eller så letar du efter fel städfirma helt enkelt. Så, hur gör du för att hitta den bästa städfirman för dig?

Specificera vad du önskar av din kontorsstädning

Är det svårt att få det du vill ha om du inte säger vad det är som du vill ha? Kanske är du irriterad över att städfirman aldrig torkar av ditt skrivbord eller att de alltid dyker upp när ni ska ha månadsmöte med styrelsen? Då kan det vara så att det är du som varit otydlig.
Något som både du och ditt företag får lida för, och även städfirman som plötsligt ser sig utbytt. Fast att de inte förstår vad de har gjort fel. Så när du ska anlita ett företag för kontorsstädning i Stockholm, är det viktigt att du noga specificerar vad du vill ha och inte vill ha. Och även vilka tider du önskar att städningen ska ske, och när du inte vill att de ska dyka upp.

Skriv ett avtal gällande kontorsstädning

Vid första mötet med städfirman som ska utföra din kontorsstädning, är det viktigt att ni båda noga går igenom hur städningen ska ske och vad som ingår. Ni ska även besluta vem som står för vad, gällande utrustning och rengöringsmedel. Skriv därefter ett avtal där allt ni kommit överens om är nedtecknat.
Då är det lättare för er båda att gå tillbaka och se vad som egentligen är sagt. Och vad som inte är sagt. Sker några ändringar så kan ni skriva om avtalet, eller så kan ni skriftligen göra ändringar via mejl. För det är alltid bra att kunna gå tillbaka för att se vad ni har talat om.